Véletlenül maradt az ékszer a cukros tálban

Jegygyűrűjét is szétosztogatta a halloweeni cukorkával együtt

Elvesztette egy nő a jegygyűrűjét, elmondása szerint valószínűleg a Halloween napi cukorkaosztás közben adhatta oda véletlenül valamelyik gyereknek - néhány műanyag gyűrűvel együtt.

2014.11.03 16:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Tom Clare (Képünk illusztráció!)

A jegygyűrűjét keresi egy arizonai nő, miután gyanúja szerint a halloweeni cukorkákkal együtt véletlenül azt is odaadhatta valamelyik gyereknek. Brooklyn Yazzie azt mondja, a lányainak segített kifaragni a tököket, ezért vette le az ujjáról a gyűrűt és a hozzá legközelebb eső cukorkás tálba dobta az ékszert. Aztán az éjszakai kavalkád közepette csak beleborította a tál tartalmát az egyik cukorkás csomagba és szétosztotta a gyerekek közt.

Állítólag néhány értéktelen műanyag gyűrű is volt a cukrok közt, és bár a jegygyűrűje sem egy drága darab, számára mégis nagyon kedves, ezért bízik benne, hogy valaki mégis megtalálja és a sajtóban megjelent hírek alapján visszakerülhet hozzá - számolt be a Tampa Tribune.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.