Senki sem sejtette, hogy hol az ékszer

Öt év után csak úgy kiköpte a kutya az elveszett jegygyűrűt

Öt évvel ezelőtt az egész házat felforgatta a kétségbeesett asszony, hogy megtalálja a karikagyűrűjét, de az ékszert mintha a föld nyelte volna el - pedig igazából a kutya.

2014.07.03 10:29ma.hu
Fotó: YouTube/ABC News

Ötéves családi titokra derült fény, amikor Tucker, a kutya teleette magát jégkrémmel, és ahogy azt kiadta magából, előkerült a gyomra mélyéről az öt évvel ezelőtt nyomtalanul eltűnt jegygyűrű is. A házassági ékszer miatt a wisconsini Lois Matykowski annak idején az egész házat felforgatta, de az értékes ékszernek nem lelte nyomát, így végül feladta és beletörődött, hogy valahol másutt veszíthette el.

A 10 éves keverék kutya egy rövid időre felügyelet nélkül maradt, épp annyira, hogy teljes egészében felfalja a doboz jégkrémet, amit az asszony az unokájának szánt. Az édességtől azonban rosszul lett és mindent kihányt, gazdája pedig egy papírtörlővel kezdte feltakarítani a nyomokat - ekkor látta meg, hogy valami oda nem illő dolog is van a nem túl gusztusos masszában. "Nem viccelek, a jegygyűrűm ott volt Tucker hányásában" - fogalmazott köntörfalazás nélkül a gazdi.

Amikor Matykowski elmesélte a barátainak a különös esetet, többen is megjegyezték, hogy ők is szeretnének egy olyan kutyát, amelyik gyémántot öklendezik fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.