Két szerencsés rajongó átélheti a ritka élményt

Koncertjegy és közös szelfi Kylie Minogue-gal?! Miért ne?

Már csak néhány napot kell várniuk a rajongóknak, hogy szinte karnyújtásnyi távolságra lehessenek Kylie Minogue-tól, de lesz olyan, aki még ennél is közelebb kerülhet a sztárhoz - és nem, nem a személyzet!

2014.10.15 20:00ma.hu

Szuperdögös popcsillag és divatikon, akinek több mint 25 éve töretlen a népszerűsége. Milliók rajonganak érte fanatikusan, október 18-án pedig a hazai közönség is megcsodálhatja a nemrég világ körüli turnéra indult Kylie Minogue-ot. Ráadásul két szerencsés rajongónak mindez egy fillérjébe sem kerül, leszámítva egy rövid telefonhívás díját, ugyanis egy igazán klassz rádió kívánságműsorának köszönhetően valaki egy páros belépőjegyet nyerhet a felejthetetlennek ígérkező koncertre.

De nemcsak ez a jutalom azért, ha valaki figyelmesen hallgatja a napközben felcsendülő Kylie-dalokat és a játékszabálynak megfelelően betelefonál. A koncert előtti napon, azaz október 17-én 15 óra előtt Abaházi Csaba és Vágó Piros a heti nyertesek közül kisorsolja azt a két szerencsést, akik nemcsak a bulin vehetnek részt, hanem az azt megelőző személyes találkozón is - és akár egy igazi szelfit is készíthetnek a szupersztárral!

Fotó: Redlemon

A „Kiss Me Once" turné hazai állomásán a Budapest Sportarénában Kylie szinte az összes nagy slágerét előadja, és meglepetés feldolgozásokkal is készül. A popszakma legformásabb lábainak tulajdonosa olyan dalokról híres, mint az I Should Be So Lucky, Spinning Around, a Love At First Sight, vagy a Can't Get You Out of My Head, amely karrierje eddigi legnagyobb sikere volt, és több mint 40 országban vezette a slágerlistákat. A gyönyörű díva a show színpadán olyan divatdiktátorok által készített ruhákban tündököl majd, mint Dolce&Gabbana, vagy Paul Gaultier.

Abaházi Csaba az ausztrál sztár egyik legnagyobb hazai rajongója. „A Loco-Motion volt az első szám, amit Kylie Minogue-tól hallottam. Különleges hangjával és stílusával azonnal belopta magát a szívembe. A legnagyobb kedvencem a Robbie Williamsszel közösen énekelt dala, a Kids. Emellett imádom a Can't Get You Out of My Headet, amelyet egyszerűen képtelen vagyok kiverni a fejemből. Örülök, hogy a rádiónk hallgatói kaptak lehetőséget arra, hogy személyesen találkozzanak vele a koncert előtt, bevallom, én is szívesen készítenék Kylie-val egy közös fotót” – árulta el nevetve a népszerű műsorvezető, aki természetesen ott lesz a koncerten október 18-án.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.