Jason Donovannel közösen léptek volna fel

Elmosta az eső Kylie Minogue koncertjét

A rossz idő miatt a szervezőknek le kellett mondaniuk Kylie Minogue és Jason Donovan szerdára tervezett londoni óriáskoncertjét - így a rajongóknak nélkülözniük kell az Especielle for You-t is.

2012.07.11 16:29MTI

A rendezvényt, amelyen a két ausztrál énekes Pete Waterman műveit adta volna elő, London szívében, a Hyde Parkban tartották volna. A rajongók mindent elkövettek, hogy jegyet szerezzenek Kylie Minogue és Jason Donovan közös fellépésére, és ismét meghallgassák 1988-as nagy slágerüket, az Especially for You-t.



A Nagy-Britanniában több hete tartó heves esőzés és egy múlt hét végi fesztivál azonban sártengerré változtatta az előadás színhelyét, a szervezők így kénytelenek voltak lefújni a rendezvényt. "Túl nagy volt az előadókat és a nézőket fenyegető kockázat" - közölte az eseményt szervező Live Nation cég.

A megvásárolt jegyek árát visszatérítik. A koncerten fellépett volna a Steps és a Bananarama együttes, valamint Rick Astley is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.