Mellrákja után nem lehet terhes

Kylie Minogue-on már csak a donor segíthet

Petesejt-donorra vár a világhírű ausztrál énekesnő, aki bár sikeresen legyőzte a mellrákot, a kezelések miatt képtelen teherbe esni.

Kylie Minogue szexi naptárja 2011-re képgaléria

2010.12.09 17:29ma.hu

42 évesen is gyönyörű, karrierje töretlen, legyőzött egy halálos betegséget - egyszóval Kylie Minogue-nak minden oka meglenne a tökéletes elégedettségre. Ám valami mégis hiányzik az életéből: végre beismerte, hogy nem tud teherbe esni.

Fotó: Cue-point (További képek Kylie-ról ITT!)


Az énekesnőnél 2005-ben diagnosztizáltak mellrákot, ami megdöbbentette a popvilágot, és rajongói is nagyon aggódtak a sztárért, a kemoterápia alatt pedig döbbenetesen lefogyott az amúgy is vékony énekesnő.

Saját bevallása szerint sokszor gondolta, hogy abbahagyja, mert rendkívül megviselték őt a kezelések, de végül orvosa segítségével sikerült tartania magában a lelket és végigcsinálta a megpróbáltatásokkal is járó terápiát.

A kemoterápia sikeres volt, Kylie legyőzte a daganatot, és az azóta eltelt 5 év után végleg elmúlt minden aggodalom, most már az orvosok is biztosak a gyógyulásában, ám úgy néz ki, hiába számít ebből a szempontból egészségesnek, az erős gyógyszerek tönkretették hormonrendszerét, azóta képtelen teherbe esni.

Ugyanakkor tisztában van vele, hogy koránál fogva már nem sok lehetősége van a gyermekvállalásra, ezért végre maga és a világ előtt is bevallotta, hogy szüksége van segítségre, petesejt-donort keres, hogy mesterséges megtermékenyítés után beültethessék neki az embriót és saját maga adhasson életet egy csöppségnek.

Kylie Minogue meztelenül kampányol

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.