Te jó ég! Mi történt az énekesnővel?

Furcsa képek: Slampos némber lett Kylie Minogue-ból!

Megdöbbentő külsővel mutatkozott az utcán a brit popcsillag - Kylie Minogue-ra rá sem lehetett ismerni igénytelen, slampos megjelenése miatt!

Slampos és igénytelen - Kylie Minogue elképesztően néz ki! képgaléria

2010.07.01 17:30ma.hu

Kifejezéstelen, elhanyagolt arc és piszkos, rendezetlen haj, vad tetoválások, igénytelen ruha - így festett a minap Kylie Minogue, amikor megjelent az utcán!

A 42 éves énekesnő, aki legutóbb is elképesztően szexis videoklippel lepte meg rajongóit, teljesen ledöbbentette a jelenlevőket. Szerencsére, szó sincs arról, hogy Kylie ennyire megváltozott volna!

Az énekesnő csupán színészi tehetségét csillogtatta meg ismét - a Jack és Diane című alkotás kedvéért csinált magából egy slampos, szakadt nőt, akinek még a pocakja is kivillan elnyűtt pólója alól.

A filmet New York-ban forgatják, itt okozott nem kis meglepetést külsejével az énekesnő. Csak kisebb szerepet kapott a műben, amely egy év múlva kerülhet a mozikba.

Kylie Minogue egy meglehetősen különös történetben vállalt rövid szerepet, mely egy leszbikus tiniszerelemről szól, horrorisztikus részekkel fűszerezve.

A drámát Bradley Rust Gray rendezte, az énekesnőre Tara karakterét osztották.

Kylie Minogue természetesen szexi!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.