Besokallt a jóképű modell Minogue-ból?

Képek - Durva: Megfelelési kényszere miatt dobta pasija Kylie-t?

Úgy tűnik, komoly problémákkal küzd az angol énekesnő - Kylie Minogue-tól állítólag megszabadult spanyol modell kedvese, mert már nem bírta elviselni a sztár nyavalygását...

Kylie Minogue és Andres Velencoso kapcsolata képekben! képgaléria

2010.06.02 11:40ma.hu

Túl a negyvenen ismét egyedül van Kylie Minogue - értesült a Daily Mail brit lap.

Az újság úgy tudja, az énekesnőt dobta 32 éves párja, a spanyol Andres Velencoso, miután elege lett Kylie vádaskodásából és önsajnálatából.

Kylie és Andres: itt még boldogan

Egy bennfentes beszélt a lapnak arról, hogy múlt héten csúnyán összevitázott a páros, miután megint feljött az a téma, hogy Minogue szerint Andres nem támogatta eléggé őt és karrierépítését.

A modell erre besokallt, és közölte vele, hogy nem akarja a kapcsolatot folytatni.

Az ismerős szerint ez már nem egyszer történt meg Kylie-val, hiszen hasonló problémák vetettek véget nem egy korábbi kapcsolatának - írja a Daily Mail, melynek a bennfentes elmondta, hogy Minogue állandóan aggodalmaskodik.

Rögeszméje, hogy nem méltó a párja szeretetére, törődésére, különösen akkor, ha a kedvese fiatal, mutatós és szexi...

Andres Velencoso-nak a stresszből lett elege, amit a vitákkal Kylie teremtett körülötte. Az énekesnő az utóbbi időben folyton kritizálta őt.

A Daily Mail-nek nyilatkozó ismerős ugyanakkor nem tartotta valószínűnek, hogy Minogue nem fog Andres után menni. Úgy véli, nem fogja annyiban hagyni a szakítást.

Kylie és a spanyol modell egyébként 18 hónapja alkotott egy párt.

Kylie Minogue jövőre turnézni szeretne!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.