Béranya fog segíteni a miniénekesnőn is?

Képek - Kylie Minogue-nak már mindegy, hogy, csak legyen baba

A miniénekesnő csinos, fiatalos, szerelmes, és évtizedek óta sikeresen küzdi vissza magát a toplistákra dalaival - eddig egy valami nem adatott meg Kylie Minogue-nak: sosem lett gyermeke.

Kylie Minogue és Andres Londonban, nem messze otthonuktól képgaléria

2011.02.25 06:29ma.hu - Fotó: Big Pictures

Ma már bármire képes lenne a 42 esztendős énekesnő, hogy maga is anya lehessen.

Kylie Minogue-nak
korábban kapcsolatai sem voltak örökéletűnek mondhatók, most azonban hosszú ideje boldog a spanyol Andres Velencoso modellel. Három éve együtt járnak, ám gyermekáldásban nemigen reménykedhetnek.

Képek a párról itt! - Kylie és Andres: hamarosan szülők lesznek? - Fotó: india-server.com

Mint ismeretes, Kylie korábban megbetegedett mellrákban, de sikeresen megküzdött a gyilkos kórral. Gyermekvállalási esélyei azonban csökkentek.

Az énekesnőt egy időben nem zavarta igazán, hogy még nem lett édesanya, ám az utóbbi években egyre jobban vágyott gyermekre.

Ráadásul, tavaly a húga, Danii Minogue anya lett, egy kisfiúnak adott életet.

A Grazia magazinnak nyilatkozva Kylie elmondta: mostmár komolyan gondolkodik azon, hogy béranya segítségével lesz gyermeke, vagy pedig örökbefogad egy babát. Számára nagyon fontos a család, a gyerekek, és nem tud tovább várni - közölte.

A béranya igénybevétele egyébként egyre jobban terjed Hollywood-ban: így születtek ikrei tavaly Sarah Jessica Parker-nek, és így lett másodszor is anya pár hete Nicole Kidman.

Kylie Minogue tragédiája?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.