"Igen! Botoxoztattam!"

Kénytelen volt beismerni a dolgot Nicole Kidman...

Kifeszített arcát látva nehezen tagadhatná le a dolgot, ám Nicole Kidman mindeddig nem vallotta be, hogy botox-kezelésen esett át. Elnézve a fotóit, nem is egyen.

2011.01.13 11:29ma.hu

Végre őszinte volt a színésznő - Nicole Kidman egy interjúban elismerte: szépészeti beavatkozásnak köszönheti feszes arcbőrét.

Közel két éve folyik már a találgatás fiatalos, ám meglehetősen természetellenes vonásait illetően: vajon botox-kezelésen esett-e át. Egyes hírek szerint akadt olyan filmrendező, aki nem szeretett volna Nicole-lal dolgozni "fagyos" arca okán...

A 43 esztendős színésznő most egy német lapnak bevallotta: valóban vett kezeléseket, botox-injekciókkal turbózták fel az arcát. Hozzátette azonban: noha nem sajnálta volna a pénzt a beavatkozásra, először igyekezett természetes módszerekkel tenni a ráncok ellen.

Sokat edzett, egészséges diétát tartott, nagyon sok dolgot kipróbált, de sajnos semmi sem segített. Jött a botox, de nem igazán volt elégedett az eredménnyel. Azóta nem használja - vallotta.

A szépészeti kezelések helyett Nicole Kidman inkább az anyaságra koncentrál. Elárulta: karban tartja magát, hogy minél tovább megmaradhasson imádott gyermekének.

Szeretne ezen felül egy kistestvért kétéves kislánya, Sunday Rose mellé, akit férjével, a countryzenész Keith Urban-nel együtt nevel.

A színésznőnek van két örökbefogadott gyermeke is, Isabella és Connor, ők azonban Nicole egykori férjével, Tom Cruise-zal és annak családjával élnek.

Nicole Kidman imádja Jennifer Aniston testét...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.