Formás popója van, nem vitás

Videó! - Pucér fenékkel pukkaszt polgárt Kylie Minogue

Néhány másodperces reklámfilmben kapott szerepet Kylie Minogue, ám olyan oldaláról mutatkozik be ezalatt, amilyenről eddig csak ritkán és legfeljebb véletlenül láthattuk.

2012.09.26 16:29ma.hu
Fotó: Lucid TV

Elbűvölő hófehér selyemruhában rakosgatja egymás elé a még így is kivezetően formás lábait Kylie Minogue abban a rövid reklámfilmben, amelyben a nézőket arra próbálják ösztönözni: gondoskodjanak jobban vagyonukról, kössenek biztosítást. A lényeg persze csak akkor derül ki, amikor az énekesnő elindul felfelé az impozáns csigalépcsőn és háttal kerül a kamerának - az elegáns ruha ugyanis hátulról olyannyira kivágott, hogy még a popóját sem takarja Kylie-nak.

Közben az "Are your assets fully covered?" kérdés hangzik el, amit kétféleképp lehet értelmezni: jelentheti azt, ami egy biztosítási hirdetésben teljesen helyénvaló, nevezetesen hogy le van-e védve megfelelően a vagyona, ámde egy másik értelmezésben így fordíthatnánk: "teljesen el van fedve a popsija?"

A meglehetősen provokatív videót egyébként Katerina Jebb brit művész rendezte, és ha nem is rohanunk hanyatt-homlok a legközelebbi biztosító ügyfélszolgálati irodájába, annyit mindenképp megállapíthatunk, hogy az ausztrál sztár hátsója még így, 44 évesen is irigylésre méltó!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.