Karjánál fogva lett a vécé foglya

Négy órán át volt a vécé rabja: a műfogsor volt az oka mindennek

Négy teljes órán keresztül volt kénytelen a fürdőszoba padlóján hasalni a nagymama, miután a műfogsorát beleejtette a vécébe, aztán a keze beszorult a latrinába.

2014.10.13 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/winnond (Képünk illusztráció!)

Már akkor is egy órája a fürdőszoba padlóján hasalt, amikor a menye hazaért, de Zhang nagymamának még további három órát kellett várnia, mire a tűzoltók kiszabadították a padlóba süllyesztett latrina fogságából. A kínai Guangyuanban élő 85 éves asszony a kivehető műfogsorát mosta, amikor a protézis kiesett a kezéből, egyenesen a néhány centivel odébb lévő lefolyóba, Zhang nagyi pedig megpróbálta kihalászni, de beszorult a keze.

Először mindent elkövetett, hogy valahogy kiszabaduljon, de rövid idő után rá kellett jönnie, hogy addig nincs esélye, míg valamelyik családtagja haza nem ér. Elmondása szerint reggel 9 óra körül mehetett be a fürdőszobába, és egy óra telt el, amikor hazaért a fia felesége. Ő talált rá a földön hasaló nénire, aki azt mondta, még látta a cső alján heverő műfogsort, de nem érte el, és mire erre rájött, már csapdába esett. Még rosszabb volt, amikor ráébredtek, hogy a menye sem tudja őt kiszabadítani, ezért végül kénytelenek voltak a tűzoltók segítségét kérni.

Legnagyobb megkönnyebbülésére a kaland szerencsésen végződött, bár a tűzoltóknak előbb meg kellett nyugtatniuk Zhang nagyit, de utána már csak némi szappanra volt szükség, ami megkönnyítette a mozgást és négy órával a baleset után a nagymama ismét szabadon mozoghatott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.