Életveszélyes elzáródást okozott a kis kütyü

Majdnem megölte a szexuális játékszer: tíz éve szorult bele

Egy 13 centis szexuális játékszert szedtek ki az orvosok egy nőből, aki nem volt messze attól, hogy belehaljon a feledékenységébe: tíz éve volt a testében a kis kütyü.

2014.07.25 16:33ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/imagerymajestic

Sok mindenre számítottak az orvosok, de arra nem, amit találtak, miután egy nő rejtélyes panaszokkal jelentkezett a kórházban. A 38 éves aberdeeni nő már régóta levertnek érezte magát, drasztikusan lefogyott az utóbbi időben, és a korára egyáltalán nem jellemző módon inkontinenciával küzdött. Az orvosok röntgenvizsgálatra küldték, aztán alig akarták elhinni, amit láttak: egy 13 centis szexuális játékszert találtak a hüvelyébe betokosodva.

A nő elmondta, hogy körülbelül tíz évvel ezelőtt egy szertelen, alkoholtól fűtött kalandban volt része az akkori partnerével, és nem emlékezett, hogy a hüvelybe helyezhető eszközt eltávolították-e vagy sem. A játékszer az évek során egyre jobban elzárta a húgyutakat, és egy olyan elváltozás alakult ki, amelynek során a vizelet a húgycső helyett a hüvelybe áramlott. Az orvosok figyelmeztették, hogy akár bele is halhatott volna a fertőzésekbe, amit ez okozott.

Miután eltávolították a játékszert, állapota rohamos javulásnak indult, mostanra pedig a nő teljesen felépült - számoltak be róla az orvosok a Journal of Sexual Medicine című szaklapban. A cikkben további 40 esetet felsoroltak, amelyek során hasonló, hüvelyben felejtett idegen tárgyak okoztak problémát, többek közt a dezodoros flakonok műanyag kupakja, amit a beteg fogamzásgátlási céllal helyezett fel. Emlékeztettek rá, hogy a hajlakk kupakja, a műanyag pohár és a gyerekjáték sem ajánlott szexuális segédeszközként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.