Szexuális rituálé miatt használta a hüllőt

Kígyót imádkoztak ki a haldokló nő hüvelyéből

Még a sokat látott orvosok is elborzadtak, amikor egy haldokló nő életéért küzdve egy kígyó feje bukkant ki a beteg hüvelyéből. Kiderült: nem természeti csoda történt.

2013.01.15 13:29ma.hu

Már az orvosok is lemondtak róla, így nem maradt más hátra, mint papot hívni és sűrű imádkozásba kezdeni, ám kisvártatva döbbenetes látvány tárult a kórházi dolgozók elé. A beteg hüvelyéből egy kígyó feje bukkant ki, majd lassan elkezdett kifele kúszni onnan, míg végül teljes hosszában távozott és a halálán lévő nő állapota rohamosan javulni kezdett.

A ReportGhanaNews.com című internetes oldal híre szerint a nő fokozódó rosszullétre panaszkodott, míg családja végül arra jutott, hogy muszáj kórházba vinni. Állapota azonban percről percre romlott, az orvosoknak pedig jóformán idejük sem volt kideríteni, miféle kórság okozhatja a tüneteket, végül a család az utolsó kétségbeesésében már csak annyit kért, hívják oda az összes elérhető papot és imádkozzanak a nő gyógyulásáért - vagy lelki üdvéért.

Ekkor derült ki, hogy hüvelyében egy tekintélyes hosszúságú kígyó lakozik, de még nagyobb meglepetés volt, amikor a nő bevallotta, hogy ő maga tette oda az állatot. Mint mondta, rendszeresen együtt hált férfiakkal, és rituális szexhez "használta" mind a partnereit, mind a kígyót.

Bár a lap nem fogalmazta meg konkrétan, hogy a nő prostituált lenne, felhívták a figyelmet, hogy mindenki maradjon hűséges a feleségéhez vagy állandó barátnőjéhez, mert a kórházban állítólag többen is megfordultak, akik ezzel a nővel feküdtek le, a furcsa betegségüket viszont nem tudták meggyógyítani, nagy valószínűséggel a kígyó marhatta meg őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.