Öt napig volt a végbelébe szorulva az eszköz

Szégyellte a fenekébe szorult vibrátort, az életébe került

Ha közvetlenül nem is, de közvetve a hiúság okozta a vesztét egy 50 éves férfinak, aki inkább napokon keresztül szenvedett, mintsem orvoshoz forduljon a fenekébe szorult vibrátor miatt.

2014.08.12 18:59ma.hu

Két hónapig próbálták megmenteni az életét, de végül életét vesztette a férfi, akinek egy vibrátor szorult a végbelébe, és túlságosan szégyellte, semhogy orvoshoz forduljon. Az 50 éves Nigel Willis még múlt év decemberében kezdett játszadozni a szexuális eszközzel, ám az valahogy mélyebbre csúszott, mint kellett volna, és sehogy sem tudta kiszedni a fenekéből. Az angliai Forest Hillben élő férfi - aki az édesanyjával lakott együtt - öt napon keresztül reménykedett abban, hogy a vibrátor természetes módon távozni a testüregéből, de az nem akart kijönni, ráadásul az állapota is egyre rosszabb lett.

"A barátja vagy valaki, aki gondoskodott róla, kihívta a mentőket, mert szédülésre és gyengeségre panaszkodott, és képtelen volt felkelni a kanapéról öt napon keresztül" - magyarázta Dr. Adebowale Adesina, a dél-kelet-londoni kórház egyik tanácsadója. A mentők kórházba vitték a férfit, de hiába kapta meg a leggondosabb ápolást, végül februárban életét vesztette.

A most lezárult nyomozás kétséget kizáróan megállapította, hogy a férfi halálát szeptikus sokk - vérmérgezés miatti keringési zavar - okozta, a fertőzés amiatt alakult ki, hogy a szexjátékszer átfúródott a férfi végbelének falán, és a szervezetét annyira elárasztották a mérgező vegyületek, hogy hiába távolították el a vibrátort, már nem tudták visszafordítani a károsodást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.