Beleesett a keresztelőbe és megfulladt

A szenteltvízben lelte halálát a kétéves kisfiú

A tizenéves nővére felügyeletére volt bízva az alig kétéves kisfiú, de a kamszkor elején lévő lány nem figyelt elég jól, és a gyermek beleesett a keresztelőkádba, amiből már nem sikerült élve kiemelni.

2014.09.24 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/artemisphoto

A halál oka fulladás volt - állapította meg az alabamai Decatur halottkéme, aki egy 22 hónapos kisfiú tragédiájának okát vizsgálta. A kis Brayden Kingre a tinikor elején járó nővérének kellett volna vigyáznia, de nem figyelt eléggé, és a totyogó gyermek beleesett a körülbelül 80 centi mély keresztelőtartályba. Mire sikerült a gyermeket kihúzni, már nem volt remény, hiába próbálták újraéleszteni, belefulladt a vízbe - számolt be helyi sajtóinformációkra hivatkozva a NY Daily News.

A kisfiú anyja, akinek két tizenéves lánya van, állítólag évek óta imádkozott, hogy szülessen egy fia is. "22 hónappal ezelőtt megkapta a fiút. És 22 hónap után elvették tőle. 30 éve hirdetem az igét és 20 éve vagyok lelkipásztor, de ez volt az első alkalom, amikor képtelen voltam megszólalni" - vallotta be a templom lelkésze, aki ennél többet nem is volt hajlandó mondani az esetről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.