Csapdába ejtette a traktor

Trágyába fulladva lelte a vesztét a kamasz

A traktorral együtt borult bele egy 15 éves fiatal a trágyagödörbe, és a nehéz jármű alól nem bírt kiszabadulni, ez vezetett a borzalmas halálhoz, melynek végső oka a fulladás volt.

2014.08.11 07:29ma.hu
A farm, ahol a végzetes baleset történt (Fotó: Google Street View)

Egy trágyával teli gödörben lelte halálát egy 15 éves fiú a pennsylvaniai Lancaster megyében, miután a családi farmon a traktorral felborult. Jonas King a mindössze egy méter mély gödörből képtelen volt kiszabadulni, mert a fejreállt jármű csapdába ejtette. A mentésére érkező csapatoknak is több mint egy órába telt, mire a testét a felszínre tudták hozni, elmondásuk szerint mire megérkeztek, Jonas már teljesen elsüllyedt.

A szemtanúk is arról számoltak be a LancasterOnline című helyi internetes portálnak, hogy csak a kocsi kerekei látszottak ki a gödörből, a csúszásveszély miatt pedig egy vontatót kellett szerezni, amivel ki tudták húzni a gödörből. Stephen Diamontoni halottkém szerint a fiú már halott volt, amikor a mentők a helyszínre érkeztek, halálát egyértelműen a fulladás okozta.

A baleset szombaton 11 óra előtt történt. A LancasterOnline emlékeztetett arra is, hogy 1989 óta hatan vesztették életüket trágyával teli gödrökben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.