A magas kénhidrogén-koncentráció ölt

Heten fulladtak a pöcegödörbe

Egy, a fekáliába beleesett nőt akartak megmenteni, heten odavesztek. A nő még él.

2014.07.17 14:05MTI
Forrás: Wikipedia

Legkevesebb hét ember fulladt bele egy emésztőgödörbe Lengyelországban, amikor egy nőt próbáltak onnan kimenteni. A nő életéért még küzdenek az orvosok.

A tragédia a nyugat-lengyelországi lubusi (Lubuskie) vajdaság Karczówka nevű településén történt csütörtökön 10 óra tájban. Egy 45 év körüli nő belecsúszott az emésztőgödörbe, amikor annak kiürítésén dolgozott. A segítségére siető emberek ugyancsak beleestek az 5x10 méteres gödörbe - közölte Magdalena Bilinska, a vajdasági tűzoltóság szóvivője.

A tűzoltók 8 embert húztak ki a gödörből, közülük már csak az oda először beesett nő élt. Őt mentőhelikopterrel vitték a Zielona Góra-i vajdasági kórházba, ahol sikerült újraéleszteni.

A tűzoltók még nem tudják, hogy összesen hány ember csúszott bele az emésztőgödörbe, mert még folyamatban van a szennyvíz kiszivattyúzása. Az áldozatok nem voltak túl sokáig a gödörben, de a magas kénhidrogén-koncentráció miatt eszméletüket veszítették és megfulladtak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.