Nagyfügedi gyilkosság

Holttest az emésztőben - a fiú szerint az apja támadt rá

A gyanúsítottat őrizetbe vették, ellene emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a főkapitányság.

2013.04.26 10:26MTI

A Heves megyei Nagyfügeden történt gyilkosság gyanúsítottja arra hivatkozott, hogy előzőleg az apja támadt rá a baltával - közölte Vámos Boglárka, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken.

A csütörtök este történt emberölésről maga az elkövető tett bejelentést a rendőrségen. Azt vallotta, hogy 59 éves apja erősen ittas állapotban megtámadta őt egy baltával, amelyet elvett tőle, majd megütötte vele.

A lefolytatott helyszíni szemlén megállapították, hogy a 20 éves férfi több alkalommal megütötte a baltával édesapját, majd a holttestet az udvaron lévő emésztőgödörbe dobta.

A gyanúsítottat őrizetbe vették, ellene emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.