A napokban fogták el

Emésztőgödörbe rejtette a megfojtott asszonyt

Zsineggel megfojtotta élettársát egy szentbalázsi férfi. Az asszony holttestét a kerti emésztőgödörben rejtette el a gyilkos, akit a napokban fogtak el az Országos Rendőr-főkapitányság nyomozói.

2013.04.20 12:55Havariapress

A gyilkosságot tavaly október 28-án követte el a 23 éves férfi: 45 éves élettársával - közös szentbalázsi házukban - kötöző zsineggel végzett. A megfojtott asszony holttestét a kerti emésztőgödörbe dobta.
 
Az ORFK nyomozói szerdán csaptak le a férfira. Az akció során a rendőrök megtalálták a nő holttestét. Az emberöléssel meggyanúsított férfi kihallgatásán beismerte a bűncselekményt. A gyanúsítottat őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.