Megfenyegette: megfojtja

Kétezer forintért verte össze saját anyját

Őrizetbe vette a rendőrség azt a 47 éves férfit, aki kétezer forintért összeverte saját idős édesanyját hétfőn, esztergomi otthonában.

2013.02.12 11:35Havariapress

Azzal az indokkal ment el édesanyjához egy 47 éves férfi hétfőn, esztergomi otthonába, hogy szerszámait akarja elvinni, majd kétezer forintot követelt az idős asszonytól.
 
A nőt bántalmazta, közben azzal fenyegette, hogy megfojtja, ha nem adja oda a pénzt. A megrémült asszony átadta fiának a kért összeget, aki ezután távozott.
 
Az idős nő ekkor segítséget kért a rendőröktől, akik néhány órával később a helyszínen elfogták, majd őrizetbe vették az időközben visszatérő férfit, aki nem számított a rendőrség megjelenésére. Az ügyben rablás miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.