Megfojtotta, majd elvágta a torkát

Megölte édesanyját egy férfi Hódmezővásárhelyen

Megölte édesanyját egy 20 éves fiatalember, vasárnap este, Hódmezővásárhelyen, majd a rendőrégnek azt állította, anyja öngyilkos lett.

2013.01.28 09:19MTI

Azzal hívta föl testvérét telefonon egy 20 éves fiatalember, vasárnap este, Hódmezővásárhelyen, hogy anyjuk öngyilkos lett, és hívja azonnal a mentőket.

A helyszínre érkező mentősök azonban már csak a halál beálltát tudták megállítani.

A fiatalember a rendőröknek is azt mondta, anyja önkezével vetett véget életétnek, azonban a rendőrök a körülmények alapján nem hittek neki, és visszatartották a orvosszakértő és a szemlebizottság megérkezéséig. A helyszíni szemle során aztán bebizonyosodott, hogy az asszony gyilkosság áldozata lett.

Az előállított 20 éves fiatalember kihallgatásán beismerte a nyomozóknak a bűncselekmény elkövetését, elmondta, hogy anyjával megromlott a kapcsolata, vasárnap összevesztek, mert anyja nem engedte, hogy otthon aludjon, ezért megfojtotta, majd késsel elvágta a torkát.

A rendőrség a fiatalembert őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását. Az ügyben emberölés miatt folyik az eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.