Lakatlan házban találták meg

Megöltek egy nőt Nagykanizsán

Megöltek egy nőt Nagykanizsán, a holttestét egy lakatlan, Teleki utcai házban találták meg.

2013.01.24 20:18MTI

Nothoff Ingrid, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke azt mondta: az épülethez délután macskát etetni érkeztek emberek, akik hörgést hallottak a házból. Értesítették a mentőket és a rendőrséget, a hatóságok azonban már csak a nő halálának beálltát tudták megállapítani.
 
A sajtófőnök hozzátette, hogy a nőnél nem találtak iratokat, ezért egyelőre nem lehetett megállapítani a személyazonosságát. Nothoff Ingrid megerősítette, hogy emberölés történt. Arról egyelőre nem kívánt információt adni, hogy mi okozhatta a nő halálát, csupán annyit mondott el, hogy a megyei rendőr-főkapitányság nyomozói helyszínelnek, folyik az adatgyűjtés. 

Az MTI tudósítója a helyszínen azt tapasztalta: a gyilkosság a Teleki utca legelső házában, egy forgalmas helyen lévő, de elhanyagolt földszintes épületben történt. Az utcáról nem lehet belátni a ház udvarába, mert a kerítést nádfonat takarja. A rendőrök kutyával bejárták az épület környékét, vagyis a szomszédos, hasonlóan elhanyagolt házakat és az utca egy szakaszát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.