Mi volt benne?

Valószínűleg varázsgombázott a folyóba fulladt pókersztár

Tiltott szereket találtak a szlovén főváros folyójába fulladt német pókersztár, Johannes Strassmann vérében, de nem tudni, hogy rejtélyes halálának köze van-e a drogokhoz.

2014.07.15 20:56MTI
Fotó: Facebook/RIP Johannes Strassmann

A szlovén rendőrség nem közölte, hogy milyen tiltott anyagokat azonosítottak a toxikológiai vizsgálat során, ám a Kanal A tévécsatorna nem hivatalosan úgy értesült, hogy a 29 éves férfi hallucinogén hatású, úgynevezett varázsgombát fogyasztott.

A ljubljanai rendőrség megerősítette, nincs semmiféle arra utaló jel, hogy a milliomos hivatásos pókerező bűncselekmény áldozata lett volna. A halottkémi jelentés szerint a férfi halálát vízbefúlás okozta.

A bonni születésű, de Bécsben élő pókersztárt június 21-én este látták utoljára élve Ljubljana belvárosában, barátai körében, holttestét hat nappal később halászták ki a Ljubjanica folyóból.

Egy internetes szakportál szerint a köztiszteletben álló pókerező több mint 1,4 millió eurót (433 millió forint) nyert kártyán azóta, hogy 2006-ban hivatásos játékos lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.