Nem erre a bizonyítékra számítottak a rendőrök

Pisztolyt kerestek, fagyasztott magzatot találtak

Egy lövöldözés miatt nyomoztak a rendőrök, így jutottak be a pár otthonába is, ám nemcsak egy fegyvert találtak, hanem egy sokkal hátborzongatóbb eset bizonyítékát is: egy fagyasztott magzatot.

2014.09.19 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/dream designs

Nem számítottak a Las Vegas-i zsaruk arra, amit a 25 éves Carlena Walker és a vele egykorú Preston Caudle lakásában találtak, a nyomozók ugyanis eredetileg egy néhány nappal korábbi, a bérház mellett történt lövöldözés ügyében kerestek bizonyítékokat. A pár lakásába lépve azonban nemcsak a pisztolyt találták meg, hanem egy másik bűnügy rejtelmei is kirajzolódtak.

A pisztolyt ugyanis egy sálba tekerve találták meg, ami egy mózeskosárban volt - gyereknek viszont nyomát se látták a lakásban. A rendőrök ezek után alaposabban is körbenéztek, és kis idő múlva mégiscsak előkerült a mózeskosár reménybeli lakója - de egy befőttesüvegben, a mélyhűtőben félretéve. A magzat, akinek korát a rendőrség nem közölte, Walker állítása szerint tavaly november óta volt a jég közé zárva, a nő azt állította, hogy akkor vetélt el. A tetemet jelenleg a Clark megyei halottkém hivatala vizsgálja, az eredménytől függően módosulhatnak az elsődlegesen emelt vádpontok.

Caudle ellen fegyver- és kábítószerbirtoklás ügyében indult eljárás, összesen négy üvegnyi marihuánát találtak a házban, valamint a hozzá használható mérleget. A megtalált pisztolyt a hírek szerint egy Las Vegas-i otthonból lopták el még júniusban. A rendőrök akkor kezdtek alaposabban szétnézni a lakásban, amikor a lövöldözés miatti nyomozás közben megcsapta az orrukat a bentről kiáradó drogszag - számolt be a NY Daily News.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.