Kincset akart keresni, sünmagzatot talált

Sünbébit mentett: császármetszéssel vágta fel az elpusztult anyát

Véletlenül vált életmentővé egy férfi Amerikában, amikor egy elütött sündisznót talált. Egy kínai eredetű mendemonda miatt felvágta a hasát, de nagy meglepetésére kincs helyett egy sünmagzatot talált.

2014.03.31 13:05ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Vadon termő gombákat gyűjtögetett egy férfi az amerikai Maine államban, Lisbon közelében, amikor egy arra haladó autó elütött egy sündisznót. A férfi észrevette a balesetet, és rögtön eszébe jutott, hogy a kínaiak úgy tartják, a sündisznók gyomrában értékes ásványianyagok rakódnak le, amit gyógyítási célokra is felhasználnak később, ezért Jared Buzzell arra gondolt, egy próbát megér: felnyitja a halott süni hasát, hátha megtalálja benne azt a bizonyos kis kövecskét.

Meglepetése annál nagyobb volt, mert amikor felvágta a tetemet, ásvány helyett egy sünbébit talált a hasában. Az egyik helyi tévécsatornának elmesélte, hogy elvágta a köldökzsinórt, és bár nem nagyon hitt benne, hogy a gázolást az anyja hasában túlélte, azért elkezdte masszírozni - és a sünbébi pár pillanat múlva szuszogni kezdett. Most otthonában gondozza a kölyköt és azt tervezi, hogy egy szakképzett vadmentőnek adja az aprócska állatot - számolt be a News13 című online hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.