Ledarálta az aprítógép a férfit

Ágaprító rántotta magába, péppé darálta a munkást

Borzalmas módon vesztette életét egy arizonai férfi, aki az út menti fák ágait metszette: munka közben hirtelen berántotta őt az aprítógép, az áldozatnak nem volt esélye megmenekülni.

2014.09.19 16:00ma.hu
Ilyen kicsire aprítja a fát a gép

Rettenetes körülmények között halt meg egy arizonai férfi, miután beszippantotta őt egy ágaprító gép - jelentették a phoenixi hatóságok. A baleset csütörtök délelőtt, nagyjából 10:15-kor történt Phoenix külvárosában, ahol az áldozat az út menti fákat metszette, ehhez használta a darálót. A baleset pontos körülményeit még vizsgálják a szakértők, nem tudni, a férfi hogyan eshetett bele a gépbe. Egyelőre a személyazonosságát sem hozták nyilvánosságra - számolt be a NY Daily News.

A tragédia helyszínén a szemtanúk szerint egy szalmakalapot lehetett látni a gép közelében a földön.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.