Börtönbe zárták a nővéreket

Húsvágó bárddal aprították fel a molesztáló kezét

Megelégelte két lánytestvér, hogy apósuk folyton molesztálja és tapogatja őket, ezért úgy döntöttek, egy életre megtanítják neki, ne nyúlkáljon oda, ahol semmi keresnivalója a kezének.

2013.06.12 16:01ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Két indiai nővér ráunt, hogy apósuk rendszeresen molesztálja őket: nemcsak szóban tett egyértelmű ajánlatokat, de minden lehetséges helyzetet kihasznált, hogy hozzájuk érjen és tapogassa őket. A 32 éves Bina és 26 éves húga, Sita végül drasztikus módon vetett véget a zaklatásnak: egy húsvágó bárddal estek neki az apósuknak, hogy "úgy megtanulja a leckét, hogy soha többé ne felejtse el" - mondta a két nő a tárgyaláson.

"Elegük lett az erkölcstelen javaslataiból és a tapogatózásaiból. Amikor a férfi legközelebb próbálkozott, a két nő lefogta és mindkét kezét levágta a húsvágóval" - idézte a rendőrség szóvivőjét az austriantimes.at című osztrák hírhonlap. Az após állapotáról nincs hír, a két nőt viszont fejenként 5-5 évre börtönbe zárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.