Az utcán felejtette a vérben úszó ujjat

A levágott ujjával viccelődött az amatőr sminkes

Kissé túlzásba vitte a viccelődést egy amatőr sminkes, aki egy élethű kézfejet készített, épp csak a mutatóujj hiányzott róla, pontosabban az is megvolt, csak véres csonkkal és centikre a kézfejtől.

2013.06.12 09:06ma.hu

Egy levágott kézfej miatt értesítették a halálra vált járókelők a rendőrséget, miközben egy fiatal lány nem győzte visszafojtani a kacagását - utóbb aztán már senki sem nevetett, amikor a tisztek figyelmeztetésben részesítették a kézfej "gazdáját". Mint kiderült, nem igazi emberi kéz volt, csak a horror-rajongó amatőr sminkes, Paul Plummer szórakozott és a tréfa túl jól sikerült. A tökéletes utánzaton a levágott ujj csonkján óriási vérfolt éktelenkedett, pontosabban olyan anyag, ami vérnek tűnt, ezt a 34 éves férfi egyszerűen kitette a háza elé az utcára, unokahúga legnagyobb örömére, mert ő az ablak mögül leste a járókelők reakcióit.

Fotó: Metro

Az egyik arra járó illető viszont egyenesen a rendőrséghez fordult, miután bedőlt a tréfának, ekkor mentek ki helyszínelni a nyomozók. Miután már félig lezárták kordonnal az angliai Nottinghamben lévő Hyson Green környékét, hogy biztosítsák a bűntény helyszínét, Plummer kénytelen volt beismerni, hogy semmiféle rémtett nem történt, csak meg akarta viccelni a járókelőket.

"A húgom gyermekei körülálltak, és én úgy tettem, mintha az ujjam leszakadt volna, ezen ők nagyon nevettek. Aztán fogták és kivitték az utcára, hogy nézhessék, mit szólnak a járókelők, amikor felfedezik a levágott ujjat" - mentegetőzött a férfi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.