Az áldozat testvére fedezte fel a rémtettet

Hátborzongató: machetével aprította fel, majd meggrillezte lányát a nő

Borzalmas gyilkossággal vádolnak egy namíbiai nőt, aki a nyomozás szerint egy machetével felaprította 26 éves, születésétől fogva ágyhoz kötött nyomorék lányát, majd a grillsütőn megsütötte.

2014.05.13 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/xedos4

26 éves, születésétől fogva mozgásképtelen, ágyhoz kötött lánya meggyilkolásával vádolnak egy namíbiai tanárnőt, aki a vád szerint nemcsak brutális kegyetlenséggel végzett az áldozattal, de utána meg is sütötte a maradványokat. Magdalena Nunyango Amunyoko maradványait és a borzalmas gyilkosság nyomait a tanárnőként dolgozó nő fia, az áldozat testvére fedezte fel másnap reggel, állítólag a lány feje még mindig látható volt a grillezőn - adta hírül a Daily Mirror namíbiai sajtóbeszámolókra hivatkozva.

Amunyoko a hírek szerint rendellenességgel született, ami olyan mértékben korlátozta a mozgását, hogy 26 év alatt még az ágyat sem tudta elhagyni segítség nélkül. A szomszédok úgy tudják, a tanárnő egy machetével aprította fel a testet, majd ezután rakta a darabokat a grillsütőre. Azt nem tudni, hogy a darabolástól vesztette-e életét az áldozat, vagy akkor már halott volt, mikor a tanárnő elővette az éles vágóeszközt. A jelek szerint viszont a gyilkossággal vádolt asszony mindent el akart felejteni, ami fogyatékos lányára emlékeztette, mert a kerekesszékét és egyéb tárgyait is tűzbe vetette.

A nyomozók szerint a gyilkosságot múlt pénteken délután 6 óra körül követhették el, a maradványokat a gyanúsított egyik fia fedezte fel, és azonnal hívta a rendőrséget. A nőt letartóztatták, most egy kórház pszichiátriai osztályán tartják őrizet alatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.