Csak az elszenesedett holttestek maradtak

Tábortűzön sütötték magukat halálra

Nem látták már értelmét az életnek, miután szellemi vezetőjük két hónappal ezelőtt a mennybe ment, és hármasban haltak borzalmas kínhalált az indiai szerzetesek.

2013.04.11 14:50ma.hu

Bár hallották a borzalmas halálsikolyokat, már nem tudtak időben közbeavatkozni egy indiai csoport tagjai, akik közül hárman úgy döntöttek, egy kissé felgyorsítják a mennybe vezető utat. A szerzetesek - a 40 éves Jagannath Swami, a 17 éves Pranav Swami, valamint az 56 éves Veera Reddy Swami - a hátrahagyott búcsúlevelükben leírták, hogy miután a csoport vezetője két hónappal ezelőtt befejezte a földi létet, már nekik sem volt okuk tovább maradni.

"Itthagyjuk ezt a világot, hogy találkozzunk Ganeshananda Swami guruval. Ő már nincs itt. Nincs már értelme az életnek. Önként megyünk az Istenünkhöz és testvérünkhöz a mennybe" - írták a rövid üzenetben, majd hatalmas máglyát raktak maguk köré és meggyújtották.

A tűz erejét jól jelzi, hogy mire az ordításukra felébredtek a társaik - hajnali 5 óra körül történt az eset -, már csak az elszenesedett testük hevert a tűz közepén - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.