Lángra kapott az első sütőzsír

Húsz percig volt gyorsétterme, aztán porig égett az egész

Nem sokáig örülhetett frissen megnyitott gyorséttermének a tulajdonos: húsz perccel a nyitás után porig égett az egész, képtelenség volt eloltani a hirtelen támadt tüzet.

2012.11.23 11:29ma.hu

Régóta álmodozott egy saját üzletről a török származású, de Németországban élő Ali Odem, ám percekkel azt követően, hogy végre megnyithatta saját kebab-sütödéjét, mindenét el is vesztette. "Még mindig a lufikat fújtam, amikor a zsír, amit melegítettem, tüzet fogott" - panaszolta az étterem-tulajdonos azután, hogy az étterem a tűz martalékává vált.

A 33 éves férfi mindössze 20 perccel korábban nyitotta ki büszkén a vendégek előtt az ajtót. Amikor észrevette, hogy fellángol a zsír, azonnal mindent kikapcsolt, de hiába, a tűz olyan gyorsan terjedt, hogy képtelenség volt megállítani. "Teljesen tönkrementem" - idézte az összetört férfi szavait az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.