Beleesett a faaprítóba a túlórázó férfi

Miszlikbe aprította a fűrészgép a munkást

Egyelőre tisztázatlan körülmények között egy aprítógépbe esett egy férfi egy ausztriai fafeldolgozó üzemben, testét lehetetlen volt azonosítani, csak a DNS-vizsgálat mutatta ki, hogy ki az áldozat.

2013.11.05 10:52ma.hu

A hatóságok egyelőre nem derítették ki egyértelműen, mi okozhatta a szörnyű tragédiát az alsó-ausztriai St. Pöltenben, egyelőre balesetként kezelik az ügyet, amelyben egy 49 éves családapa vesztette életét. A sajtóban csak Brahim T-ként említett férfi maradványaira egy fűrészüzem faaprító gépében találtak rá, ahol múlt héten szerdán túlórázni maradt késő este.

A férfi valahogyan beleesett az aprítóba, ami az éles pengékkel a fát is másodpercek alatt pár centis darabokra forgácsolja, az áldozatból sem maradt semmi, csak az eltűnése alapján jött szóba az ő személye. Személyazonosságát néhány nappal később az elkészült DNS-teszt erősítette meg - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.