Kannabiszmámor vette el a férj eszét

Láncfűrésszel aprította a feleségét: "ő volt az ördög!"

Magát Jézusnak gondolta, feleségét pedig az ördögnek, ezért egy láncfűrésszel esett az asszonynak és azzal kezdte darabolni a kannabiszmámorban úszó férfi.

2012.11.09 13:29ma.hu

Egymás után, láncdohányosként szívta a kannabiszt a 32 éves berlini férfi, eredetileg az ízületi fájdalmai tompítására kezdte a könnyű drogot fogyasztani, ám fél éve magasabb fokozatba kapcsolt, és szinte folyamatos mámorban élte mindennapjait. A bírók szerint akkor hagyta abba az antidepresszánsok szedését is, hogy még több füvet szívhasson - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Végül annyira elborította a köd az egyébként gyakorló muszlim férfit, hogy egy napon "Isten nagy!" felkiáltással egy láncfűrésszel lecsapta 30 éves felesége fejét és az egyik mellét. A rendőrséget a szomszédok értesítették, amikor rémülten látták, hogy a férfi az erkélyről dobálja ki a testrészeket.

Az ügy folytatódik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.