A nyomozók is elborzadtak a látvány miatt

Ipari aprító darálta le a kertészt

Még a sokat látott és tapasztalt nyomozók idegeit is megtépázta a látvány, ami egy floridai városban fogadta őket: az egyik kertészt berántotta az ipari méretű fadaráló. CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!

2014.06.26 07:31ma.hu

Órákig tartott, mire azonosítani tudták a kertész maradványait, amit egy ágaprító rántott magába, a borzalmas jelenetet a kollégái és néhány közeli szomszéd tehetetlenül nézte végig. A 42 éves Hernan Gutierrez a floridai Davie-ben dolgozott több kollégájával, és épp a felesleges ágakat dobálta a gépbe, amikor nem részletezett okok miatt valahogy elkapta őt a gép, és mire a munkatársai segíthettek volna, már késő volt, a szerencsétlen munkást teljes egészében ledarálta a szerkezet. "Már 20 éve dolgozom rendőrként, de ilyet sose láttam, Hátborzongató volt" - mondta Dale Engle, a davie-i rendőrség kapitánya.

Gutierrez-nek tényleg esélye sem volt, a helyszínre érkező, hivatalból kirendelt mentőknek pedig a rendőrséggel együtt már csak annyi feladata maradt, hogy megtisztítsák a területet és megpróbálják összegyűjteni az áldozat darabjait. A rendőrség a hivatalos rendnek megfelelően megpróbálta azonosítani a halottat, de csak a szemtanúk elmondására hagyatkozhattak, no meg a valószínűleg később elvégzendő DNS-teszt bizonyíthatja be, hogy tényleg Gutierrez vesztette életét ilyen szörnyű módon. "Láttam az egyik dolgozót, aki futott a bajba jutott kollégája felé, láthatóan sokkot kapott. Nyilvánvaló volt, hogy valami történt" - mondta a közelben lakó Cheryl Appel a helyi sajtónak.

2000 és 2013 között összesen 11 ember lelte halálát ehhez hasonló faaprítóban az Egyesült Államokban - jegyezte meg a Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonsági Hivatal adataira hivatkozva a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.