Senki sem tudja, hogy kerültek oda a babák

Felkavaró: ürülékbe halt bele a három csecsemő

Még a nyomozók is csak védőruházatban és maszkban tudtak bemenni abba a házba, ahol három csecsemő holttestére bukkantak: borzalmas kosz fogadta őket és férgek mindenütt.

2014.09.12 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/David Castillo Dominici

Három újszülöttkorú baba tetemét hozták ki a nyomozók egy massachusettsi házból, amit szó szerint ellepett a mocsok, olyannyira, hogy a tisztek némelyikének védőruházatot és maszkot kellett húzni, hogy be tudjanak jutni a ház belsőbb részeibe. A hátborzongató felfedezést csupán két héttel azután tették, hogy ugyanebből az épületből négy gyermeket mentettek ki, a legkisebb csak 6 hónapos volt, a másik három pedig 3, 10 és 13 éves - őket még élve sikerült megtalálni. Most, hogy visszatértek az állam déli határánál fekvő kisvárosban, Blackstone-ban álló házba, ismét ugyanazok az undorító körülmények fogadták őket - számolt be a NY Daily News című internetes lap.

A nyomozók beszámolója szerint a ház tele volt patkányokkal, szeméttel és mindent elborított az ürülék, amiben valósággal hemzsegtek a férgek és a legyek, de még állati csontvázakat is találtak a rendőrök. "A használt pelenkák egyes részeken 15-60 centi közti magasságban álltak. A ház újra siralmas állapotban van" - mondta Joseph Early kerületi ügyész. A rendőrség a hátborzongató felfedezés előtt néhány órával letartóztatott egy nőt, a vád épp a házban tapasztalható borzalmas körülményekhez kapcsolódik. Az illetékesek először nem voltak hajlandóak felfedni a nő kilétét, ám később elmondták a sajtónak, hogy a 31 éves Erica Murray a gyanúsított, akit pénteken állítottak bíróság elé.

Egyelőre nincs egyértelmű magyarázat arra, hogy a kisbabák honnan és miért kerültek a házba. A rendőrséget a szomszédok értesítették, akik elmondásuk szerint "furcsa szagokat" éreztek a rozoga otthon közelében és rendszeresen babasírást hallottak, ahol tudomásuk szerint egy 40-es éveiben járó pár élt. "Nem tudtuk, hogy két kisbabájuk van. Senki sem tudja, honnan kerültek ide ezek a babák" - mondta az egyik szomszéd, utalva az augusztus 28-án kimenekített gyermekekre, a négy baba közül a két legkisebb Murray saját gyereke, de egyikük sem lett a születés után anyakönyveztetve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.