Még keresik az anyát

Szeméttelepen találtak a csecsemő holttestére

Nem tudni, ki hozta a világra és miért okozta a halálát, ezért a rendőrség nagy erőkkel keresi a nőt, aki szülés után nem sokkal a szemétlerakó telepen szabadult meg nem kívánt gyermekétől.

2013.09.19 17:46ma.hu

A rendőrséget kellett riasztaniuk az angliai Valley Road településen található hulladékfeldolgozó üzem dolgozóinak, akik szerdán késő este, majdnem fél 11-kor egy újszülött holttestére bukkantak a szemét között. A nyomozók egyelőre nem sokat tudnak a babáról és az anyjáról, csak az biztos, hogy a szemét valahonnan Bradford és Leeds körzetéből érkezett.

Fotó: freedigitalphotos.net

A csecsemőt a boncorvosok vizsgálják, hogy megállapítsák a halál pontos okát, de az elsődleges szakvélemény alapján úgy sejtik, a baba csak röviddel azelőtt jöhetett a világra, hogy a szemétbe dobták. Az anyát azonban nemcsak a felelősségre vonás miatt keresik - hangsúlyozta Mark Ridley, a Nyugat-Yorkshire-i rendőrség nyomozója, hanem azért is, mert a szülés után mindenképp el kell őt látni orvosilag. "Az anya nyilvánvalóan borzasztó traumát élt át és ezért arra kérjük, jelentkezzen önként nálunk" - idézte a detektívet a Metro című brit lap.

A csecsemő az elmúlt két évben a második halott baba volt ezen a területen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.