Súlyos égési sérüléseket szenvedett

Csecsemő égett a konyhában

Tűz ütött ki a floridai Winter Springsben egy konyhában, ahol egy 3 hónapos csecsemő is feküdt, és mire sikerült őt kimenteni, a lángok már elérték az arcát és a karjait.

2013.11.22 14:49ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Kórházban ápolják a 3 hónapos kisfiút, de az orvosok szerint minden esély megvan rá, hogy hamarosan hazatérjen családjához, sérülései nem voltak végzetesek. A csecsemő égési sérülésekkel került a kórházba, miután otthonukban kigyulladt a konyha és neki megperzselte a tűz az arcát és a karjait - jelentette a floridai Winter Springs illetékes hatósága.

A tűzben a ház mintegy 20 százaléka sérült meg, de a füstkárok miatt egyelőre esély sincs rá, hogy az öttagú család visszatérjen. Most a Vöröskereszt segít nekik ideiglenes otthont találni. A tűz okáról a helyi sajtó nem számolt be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.