Véletlenül sült el a fegyver

Hajszál híján tökön lőtte magát a vécéző tanár

Nem számított rá, így különösen riasztó élmény volt az általános iskolai tanárnak, amikor vécézés közben véletlenül elsült a zsebében lévő pisztoly és kilőtte a vécécsészét.

2014.09.12 14:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/lobster20

A nyomozók szerint véletlenül sülhetett el az a kézifegyver, ami a Salt Lake City külvárosában, Taylorsville-ben tanító tanárt megsebesítette vécézés közben. A hatodik osztályban tanító férfi engedéllyel tartotta a pisztolyt magánál, emiatt nem indul eljárás ellene, arról viszont nem számolt be a Tampa Tribune című internetes portál, hogy az anyagi kárért felelősségre vonják-e.

A baleset következtében ugyanis a tanár nemcsak saját magát lőtte lábon, de a golyó becsapódott a porcelán vécékagylóba is, ami emiatt valósággal szétrobbant. Az incidens csütörtökön, nem sokkal a tanítás kezdete előtt történt - tájékoztatta a sajtót a Westbrook Általános iskola vezetősége. A tanárt ért sérülés súlyosságáról szintén nincs közelebbi hír.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.