Nem tudták eldönteni, ki a nagyobb sztár

Sokkoló felvétel: ötször lőtt bele a társába egy vita miatt

Összevitatkozott két rapper, hogy ki a nagyobb sztár egy videóklipben, aminek a vége kis híján gyilkosság lett, mert az egyik férfi öt golyót eresztett a társába a bolt kellős közepén.

2014.08.06 11:29ma.hu
Fotó: LiveLeak

Elfajult egy vita szombat reggel az egyik bronxi áruházban, ahová egy rapduó tagjai mentek be, a tulajdonos elmondása szerint erősen részegek voltak, talán ez is közrejátszott abban, hogy végül a kettejük közt kibontakozó vita kis híján halálossá fajult. A két előadó azon kezdett vitázni, hogy ki a nagyobb sztár a videóklipben, ki a jobb - mondta el az üzlet tulajdonosa, Ali Abdul. "Részegek voltak, köpködtek egymásra, aztán az egyik fickó előhúzott egy pisztolyt és ötször belelőtt a másikba" - mesélte.

A támadó a lövések után többször meg is ütötte a felállni próbáló társát, majd kisétált a boltból, a rendőrség azóta is keresi. A többi vásárló a jelek szerint nem akart beleavatkozni a vitába, mert a földön rángatózó áldozatot szinte közömbösen lépik át egymás után, senki sem próbál neki segíteni. A meglőtt férfi ennek ellenére időben kórházba került, a lábán, mellkasán és fején szerzett sérülések ellenére az orvosok szerint jó esélyei vannak, hogy túlélje a támadást - bár egyelőre kritikus állapotban van.

A videó felkavaró jeleneteket tartalmaz, ezért ha érzékeny az erőszakra, NE indítsa el!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.