Barátja lőtte agyon a kamaszt

Orosz rulett áldozata lett a 13 éves fiú

Szabályos orosz rulettet játszottak a fiatalok, bár a gyilkos állítólag nem tudta, hogy egy golyó még a tárban maradt, amikor társára fogva egymás után többször is elsütötte a fegyvert.

2014.08.05 09:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/taoty

Egy 13 éves fiú lett az áldozata a kamaszok felelőtlen játékának Florida Cityben, Darren Bookert az egyik társa lőtte agyon közvetlen közelről egy pisztollyal. Az öt fiatalból álló csoport az egyikük háza előtt játszott, amikor előkerült a pisztoly egy meg nem nevezett 15 éves fiú zsebéből. A tinédzser a tanúk beszámolója szerint kinyitotta a tárat és azt hitte, az összes golyót kiürítette belőle, mielőtt Darrenre fogta a fegyvert és egymás után többször elsütötte.

"Játszottak a fegyverrel. Próbálgatták, hogy működnek az egyes részei. A fiú megpróbálta kiszedni a golyót, de egyet benne hagyott. Ráirányította Darrenre a pisztolyt és lőtt, de semmi sem történt. Újra lőtt, megint semmi. A harmadik alkalommal viszont Bookot mellkason lőtte" - mondta a fiú egyik barátja, Ashley Kendall a helyi WSVN televíziócsatornának.

A lány unokatestvére rémülten rohant be a házba és csak kiabált: "ó, azt hiszem, valakit lelőttek, valakit lelőttek!" Mire kirohantak az anyjával, Darren épp kinyitotta a kaput, de összeesett és "olyan volt, mintha egy utolsó lélegzetet vett volna" - mesélte Ashley. A szülők megdöbbentek az eset miatt, a hatóságok pedig elkezdték kivizsgálni a tragikus esetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.