Drogdílerként ismerték a környéken

Csak egy kávéra várt, amikor agyonlőtték

A férfi két kávéért állt épp sorban, ahogy minden nap szokta, amikor váratlanul megjelent egy ismeretlen és a kiszolgáló szeme láttára agyonlőtte. A rendőrség szerint az áldozat drogdíler volt.

2014.09.03 18:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Naypong

A napi kávéjára várva lőtték agyon a brooklyni drogdílert - közölte a New York-i rendőrség, hozzátéve, hogy az áldozatot jól ismerték ők maguk is, mivel igen vastag aktája volt kábítószerekkel és fegyverekkel összefüggő törvénytelenségek miatt. Az 50 éves Alfredo Gordonról a környékbeliek is jól tudták, hogy drogdílerként keresi meg a családja eltartásához szükséges pénzt - jelentette a NY Daily News című internetes portál.

Gordon a New York keleti részén álló Deli büfé mellett állt, ahol az éjszakai műszak alatt az eladók kiadják a kért terméket, a férfi rendszeres vendége volt a helynek, és ezúttal is a szokásos két kávéjára várt - egyre magának, egyre pedig az édesanyjának. Váratlanul egy ismeretlen bukkant fel és az eladó előtt álló férfira lőtt, a golyó a rendőrség szerint a bal szeménél hatolt be a fejébe, azonnal megölve a Griffin becenevű dílert. Hogy volt-e összefüggés a gyilkosság és a férfi tevékenysége között, arról a rendőrség egyelőre nem nyilatkozott.

"Családszerető férfi volt, jó apa" - mondta a férfi öccse, a 47 éves Denvill Dalton. Három gyermek maradt árván - derült ki a sajtóhírekből. A lövés után a gyilkos elmenekült, a rendőrség most a környékbeli térfigyelő kamerák felvételeit nézi át, hátha abból pontosabb képet kapnak a gyilkosságról és az elkövetőről. A közelben négy töltényhüvelyt találtak, és olyan gyorsan történt az egész, hogy Gordon még el tudta mondani az eladónak, hogy mit kér, de a két csésze kávét még ki sem öntötte a bolt alkalmazottja, amire a férfi már halott volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.