Zavarta a sofőrt a nyűgös gyermek

Kirúgták a buszról a nőt, mert sírt a kisfia

Már csak 3 kilométerre voltak a célállomástól, amikor a buszvezető leszállította a 15 hónapos fiával utazó anyukát. A kifogás az volt ellenük, hogy a kisbaba sírt, és zavarta a sofőrt.

2014.09.08 14:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Serge Bertasius (Képünk illusztráció!)

Egy bocsánatkéréssel zárult le a buszvezető felháborító viselkedése, az angliai New Romney és Folkestone között közlekedő járatról ugyanis a sofőr leszállított egy anyukát és két kisfiát. A 37 éves Susan Tanner a legidősebb fiának, Frankie-nek vásárolgatott ruhákat az első iskolában töltött napjára, ahová magával vitte a 6 éves nagyfiú mellett a 15 hónapos Tommyt is. Már csak 3 kilométerre voltak a célállomástól az egyébként 35 percig tartó úton, amikor a sofőr hirtelen megállt és közölte az anyával, hogy azonnal szálljanak le, mert a kicsi fiú sír.

"Azt kérdeztem, komolyan azért kell leszállnunk a buszról, mert a kisbaba sír? Közöltem vele, hogy nem szállok le, és megkérdeztem a többi utast, zavarja-e őket a baba. Egyikük sem mondta, hogy igen. A vezető ekkor azt mondta, hogy őt zavarja, és szeretné, ha leszállnánk. Még mindig felkavar az eset, képtelen vagyok elhinni!" - háborgott Tanner asszony, aki utóbb panaszt tett a Stagecoach utazási vállalatnál.

A cég szóvivője úgy fogalmazott, hogy rendkívüli aggodalommal hallottak az incidensről. "Kivizsgáltuk, hogy megtudjuk, mi történt, és megerősítést nyert, hogy az egyik vezető azt javasolta Ms Tannernek, hogy hagyja el a buszt. Ez a leghatározottabban nem képezi részét a cégünkben alkalmazott eljárásoknak vagy politikának, ezért szeretnénk Tanner asszony őszinte elnézését kérni a sofőrünk intézkedése miatt. Megtesszük a megfelelő lépéseket, hogy ilyesmi ne fordulhasson elő többé" - mondta a képviselő, hozzátéve, hogy hivatalos panasz nem érkezett az asszonytól, de ha kapnak ilyet, akkor személyesen, közvetlenül neki is megismétlik a bocsánatkérést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.