Az útépítőket hibáztatja a buszvezető

Összetört a veseköve a kátyúban

A rossz minőségű utakat okolja egy kelet-londoni buszvezető, amiért kórházba került, de nem azért, amiért a legtöbben pórul járnánk egy zötyögős úton: a férfi azt állítja, a kátyú miatt tört össze a veseköve.

2014.02.20 18:32ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Kínzó fájdalom hasított a 64 éves Robert Farnsworth derekába, amikor az iskolabusz, amivel a gyerekeket szállította, nagyot zöttyent egy kátyúban, amit már nem tudott időben kikerülni az úton. A nagypapa a fájdalmai ellenére még hazafuvarozta az utolsó gyermeket is és hazament, de ahogy belépett a lakásba, összeesett. "Olyan volt, mintha egy kalapáccsal ütöttek volna a vesémre" - magyarázta az érzést.

A kelet-londoni Rainhamben élő férfit rögtön kórházba vitték, ahol kiderült, hogy veseköve van, ám darabokra tört és szétszóródott a veséjében és a húgycsövében, ez okozta az elviselhetetlen kínokat. "Gondoskodtak rólam és jobban lettem, végül pedig megszabadultam az összetört kövektől is" - vallotta be a kórházi tartózkodás után a férfi.

Bár tudja, hogy a kő valószínűleg jó ideje ott lehetett a veséjében, azt mondja, nincs meglepve, hogy most összetört. "Az utak botrányosak errefelé" - mérgelődött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.