A "mi" kátyúink labdába se rúghatnak!

Videó - A világ legrosszabb útja: mint valami hullámvasút!

Ha mi, magyarok rendszeresen panaszkodunk a toldozott-foldozott kátyúinkra, a repedezett útjainkra és úgy általában az útviszonyokra, akkor vajon mit szóljanak az oroszok Rosztov környékén?

2013.08.16 10:25ma.hu

Nhéz szavakat találni, ha röviden akarnánk megfogalmazni, mire hasonlít az oroszországi Rosztovból kivezető út - az az út, amit a moszkvai olimpia idején építettek. Az aszfalt nemcsak be van repedezve és nem csupán néhány kátyú nehezíti meg a közlekedést, hanem szó szerint képtelenség bármilyen járművel végigmenni rajta, annyira tönkrement.

Az okokat tekintve biztosan mindenkinek lennének ötletei, kezdve a silány kivitelezéstől a túlzott használaton át az aszfalt koráig, ám egyik megoldás sem nyert: az utat a tavaszi áradások tették tönkre, előtte még teljesen jól járható volt, majd amikor levonult a víz, ez maradt a korábbi autóút helyén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.