Reklamált

Videó: tömegbalesetet okozott a buszsofőrt rángató nyugdíjas

Egy 83 éves bácsi le akart szállni a buszról két megálló között. A sofőr nem állt meg, így a nyugdíjas megrángatta a fülkében...

2013.05.26 12:51ma.hu

Tömegbalesetet okozott egy 83 éves utas az Észak-kínai Tiencsin (Tianjin) városban, miután a buszvezető - a nyugdíjas kérése ellenére - nem állította le a járművet, hogy leszállhasson. A sofőr hiába mondta, hogy olyan helyen nem teheti ki, ahol tilos megállni, az idős úr annyira zokon vette az esetet, hogy benyúlt a fülkébe, és elkezdte rángatni a kormányozni próbáló férfit. Már az utasok is nekiestek a bácsinak, hogy elkerüljék a nagyobb bajt, ám így is 9 másik autóval ütközött össze a megbolondult busz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.