Túlfeszíti a húrt a népszerű lemezlovas?

Életveszélyes balesete volt DJ Dominique-nak

DJ Dominique-nak minden hétvégéje a fellépésekről szól, egyik helyről rohan a másikra, hogy szórakoztassa a közönséget - ám a több száz kilométer nem várt veszélyeket is tartogat.

Megint egy arannyal több DJ Dominique falán képgaléria

2013.05.23 10:12ma.hu

DJ Dominique imád vezetni és kisebb koccanásokon kívül eddig nem érte nagyobb baj. Most hétvégén is a szokásos turnéjára indultak. Befejezte buliját Radics Gigivel és Fenyő Miklóssal, ahol több mint 10 ezer embert szórakoztattak. Innen indult el a viharos, özönvízszerű esőben a következő helyszínre, ahol már Bárány Attilával együtt zenéltek volna.

Noha útközben a hatalmas viharban nagyon rosszak voltak a látási viszonyok, úgy tűnt, minden rendben lesz. Újszilvás felé azonban egyszer csak irányíthatatlanná vált az autó, előbb rázkódni kezdett, majd egy hatalmas csattanással kiszakadt a kerék és vele együtt a fél futómű is. Az autó 130 km/h- ás tempónál, hatalmas szikrákat vetve, a féktárcsán csúszott sok száz métert a szerencsére néptelen autópályán.

Látták, amint a kocsi kereke megelőzi őket. Az autóban utazott vele kollegája, Kiss Gergő, aki felkiáltott: „Attila, megelőzött minket a saját kerekünk!” Másfél órát kellett várni az autómentőre, aki aztán nagy nehezen majdnem két óra alatt tudta csak felrakni a kerék nélküli kocsit a vontatóra.

Fotó: Sunhill (A galériához KATT a képre!)


Életemben nem volt még ilyen rossz érzésem, ez volt az első eset. Amikor kiszakadt a kerék, hirtelen el sem tudtam képzelni, hogy fogunk megállni. Aztán a következő másodpercben azon kezdtem el aggódni, hogy a leszakadt kerékre valamelyik utánunk jövő autó nagy sebességgel ráhajt. De szerencsére a kerék a zöld sávban landolt.

Az az igazság, hogy nagyon megijedtem, de éppen akkor hívott fel Bárány Attila kollégám és barátom, amikor megálltunk és közölte, hogy több tízezren vannak a buliban és minden rendben megy. Alapvetően akkor nyugodtam meg teljesen.

Rögtön hívtunk segítséget, de sajnos hosszú macera után tudták csak elszállítani az autómat. Most volt a pályafutásom során először, hogy nem értem oda fellépésre, amit őszintén, nagyon sajnálok és elnézést kérek mindenkitől, aki hiába várt rám. A szerencsétlen baleset miatt Bárány Attila kollegám egyedül szórakoztatta a közönséget.

Sajnálom a történteket, és nagyon örülök, hogy az ijedségen kívül nem esett nagyobb bajunk!
” - mesélte DJ Dominique izgatottan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.