Ritka kincs került közszemlére

"Te is megnősz, kisöcsém!" - Fluor Tomit így még sose láttuk!

Már az új nemzedékben keresi a tehetségeket Fluor Tomi, de közben egy olyan felvétel került elő, amiben megnézhetjük, milyen volt a rapper, amikor még nem is sejtette, hogy egyszer a YouTube sztárja lesz.

2014.09.05 16:29ma.hu
Fotó: YouTube

Javában zajlik az első videómegosztó által lebonyolított hazai internetes tehetségkutató, melynek zsűrijében többek közt Fluor Tomi is helyet foglal és értékeli a leendő YouTube-sztárok videóit. Ám eközben egy olyan felvétel került elő a rapper családi archívumából, amit eddig legfeljebb csak a közvetlen rokonok láthattak: kiderült, hogy Tomi már óvodásként is lelkesen szavalt, később pedig keményen lökte a sódert, jó korán megvillantva a későbbi sztárság első jeleit. Persze akkor még fogalma sem volt arról, hogy egyszer a YouTube-on válik ismertté, annál is inkább, mert akkor még azt sem tudta, hogy valamikor lesz egy ilyen videómegosztó, de amikor megjelent, Tomi kihasználta a lehetőségeket és be is robbant.

Hatéves koromban kezdtem el videózni, általam viccesnek tartott műsorokat gyártottam. Bűvészkedtem, dumáltam, még főzőműsort is akartam készíteni, de a szüleim nem engedték, hogy felfordulást csináljak a konyhában. Amikor lett saját kameránk, lenyúltam anyáméktól. Idővel jöttek a rap produkciók is. Jó érzés visszanézni ezeket a videókat, megmutatják, hogy már akkor is bennem volt a későbbi rapper” – mondta Fluor Tomi.

Most pedig másoknak is itt a lehetőség, és ezt máris sokan meglovagolták, az első két hét alatt több mint 200 induló töltötte fel a rövidfilmjét és a bemutatkozását, amit ugyancsak videóüzenetben értékelnek a zsűritagok – köztük Fluor, no meg a többi ismert sztár, akik közt szinte minden jelentős műfajból találunk képviselőket.

Tomi videójára természetesen nem lehet szavazni, ő csak azért osztotta ezt meg a nagyközönséggel, hogy láthassuk, miből lett a cserebogár, a többi induló viszont örömmel veszi a lájkokat a Ki Mit Tube oldalán!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.