Non Stop Zsolti megint szájdobol a Ki Mit Tube-ban

Újra tehetségkutatóban bizonyít az X-Faktor egykori sztárja

Amikor néhány hete beharangozták a legújabb, Magyarországon eddig példa nélküli internetes tehetségkutatót, nem hittük volna, hogy milyen ismerős arcra bukkanunk az indulók közt...

2014.09.03 11:29ma.hu
Fotó: YouTube

Azt már az indulás előtt lehetett sejteni, hogy a rengeteg, tehetségesnek aligha nevezhető, ám önbizalommal annál jobban megáldott jelentkező mellett számos valódi tehetség is fel fog bukkanni az első hazai online tehetségkutatón, amelynek a legnagyobb videómegosztó biztosítja a technikai hátteret. Arra azonban csak kevesen számíthattak, hogy egy jól ismert arc is feltűnik: ő nem más, mint Zsolti, az X-Faktorban nagy sikerrel szerepelt Non Stop együttes szájdobosa.

Az együttes tagjai közül Solti Ádám azoknak is ismerős lehet, akik nem járnak rendszeresen Non Stop-koncertekre, a banda frontembere a sorozatrajongók számára a Barátok Közt Ádámjaként ismert, de a jelek szerint másban is rejlenek még kiaknázatlan lehetőségek. Olyannyira, hogy a zsűriben helyet foglaló Péterfy Bori is csak elragadtatással tudott beszélni a Non Stop "kisemberének" teljesítményéről, mindössze a lendületet hiányolta belőle, de nem titkolta, hogy nagyon drukkol a fiúnak.

A tét nem kicsi: a busás fődíjra csak annak van esélye, aki az első körben bekerül a 15 legtöbb lájkot gyűjtő előadó közé, közülük aztán a szigorú és igencsak vegyes összetételű zsűri választja ki a legjobbnak ítélt ötöt, akik szeptember 21-én egy utolsó nagy döntőn - ami szintén online fog zajlani - csapnak össze a végső győzelemért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.