Kitört a netes forradalom?

10 nap alatt 2,5 millió megtekintés, mi az? Hát a Ki Mit Tube!

Még csak tíz napja rajtolt el, de máris 2,5 millió letöltésnél áll a Ki Mit Tube számlálója, miközben a zsűritagok alig győzik nézni és értékelni a netes tehetségkutatóra érkező pályázatokat.

2014.09.02 12:46ma.hu
Puzsér Róbert (Fotó: Redlemon)

Tíz nappal a Ki Mit Tube élesedése után világosan látszik: a forradalmian újszerű tehetségkutató megmozgatta az országot. Az augusztus 21-i start óta közel 200 „pályaművet” töltöttek fel a versenyzők, amelyek többsége zenei produkció, de extrémsportoló videóját éppúgy megtaláljuk a www.kimittube.hu oldalán, mint versmondóét, tánccsoportét, ismert és ismeretlen vloggerét.

Az internetezők kreativitása aligha meglepő, az érdeklődés azonban a legoptimistább becsléseket is felülmúlja. Az internetes tehetségkutató első tíz napjának mérlege eddig több mint 2,5 millió megtekintés. Ez a szám olyan, mintha Budapest összes, plusz Csongrád és Vas megye minden egyes lakója legalább egyszer meglátogatta volna az oldalt.

A 2,5 milliós megtekintés természetesen tovább emelkedik majd, hiszen a feltöltések folyamatosak, az ország első YouTube-on zajló tehetségkutatója pedig szeptember 21-ig tovább folytatódik. A Ki Mit Tube-on az érdeklődők eddig 2 826 536 perc (több mint 47 óra folyamatosan!) videót néztek meg. A közel 200 versenyprodukció mellett a 10 nap leforgása alatt 61 zsűrivideó is felkerült az oldalra. Mondik Noémi, Puzsér Róbert, Péterfy Bori, Szirmai Gergő és a többi zsűritag véleményére kiemelkedően kíváncsiak voltak a tehetségkutató követői: ezek a legnépszerűbb videók között szerepelnek.

A feltöltési időszak szeptember 13-ig tart, eddig lehet nevezni az új videókat, majd a zsűrin a sor, hogy a 15 legtöbb szavazatot elérő produkciót ötre csökkentse. A végső öt szeptember 21-én, a YouTube-on élőben közvetített showműsoron méretteti meg magát az értékes nyereményekért. Az összes zsűrivideót itt tekintheti meg. Az első hét legérdekesebb pillanatait visszanézheti itt. Az eddig elkészült videókat pedig ezen a linken találja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.