Rossz helyre dugta...?

Nagyképernyőn zúgott a pornó, a fél város azt nézte

Valamit félredugott a technikus, mert a reklámok és egyéb információk helyett egészen más látvány tárult egy kínai nagyváros járókelői elé az egyik stadion homlokzatáról.

2014.09.05 12:29ma.hu
Fotó: weibo.com

Igaz, hogy mindössze 12 másodpercig tartott, de ez pont elég volt ahhoz, hogy emberek százai nézzék az egész térről jól látható hatalmas kivetítőt, amin egy ügyetlen technikus a szokásos hirdetések és egyéb információk helyett pornóképeket mutatott a nagyközönségnek. A kínai Lanzhou városban álló Maryland Stadion homlokzatára erősített LED-falon többek közt egy férfi és egy nő volt látható különböző szexuális pozíciókban - jelentette az egyik helyi tévécsatorna.

A kijelző üzemeltetőjét azóta elfogták a rendőrök és 15 napra börtönbe zárták, valamint 3000 jüan (közel 120 ezer forint) megfizetésére kötelezték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.